Badmodet är någonting som förändras varje år och det finns många typer av badkläder som är populära varje år. Det viktiga är att du hittar det modet som tilltalar dig allra mest. Oavsett om du ska bada på en svensk strand, utomlands eller i poolen är det viktigt att du känner dig bekväm i din outfit.För damer är det inne med högmidjade bikinibyxor, vilka även kan kännas mer bekväma än de som är lågt skurna. Pastellfärger och retrovibes är också inne i år vilket gör att du kan välja bland en mängd olika färger och mönster och ändå vara trendig på stranden.

Strandmode för männen

Både män och kvinnor vill kunna känna sig trendiga och snygga när de steker på stranden, men samtidigt vill de vara bekvämt klädda för att kunna spela beachvolleyboll och annat. Det finns mycket snyggt online och just i år är det pastellfärger och retromönster som är inne.Var inte rädd för att ta på dig ett par randiga badshorts som går i ljusrosa och vitt eller ljusblått och vitt. Du kan också satsa på ett roligt mönster med flamingos eller körsbär för att dra blickarna till dig på stranden. Badshortsen ska helst inte vara jättelånga heller utan en del lår får gärna visas.

Matcha strandoutfiten med snygga accessoarer

Det är inte bara din outfit som får dig att synas på stranden, även accessoarerna är viktiga. För att undvika att bländas av solen är ett par solglasögon en perfekt accessoar att ha på sig. Glöm dock inte att ta av dem när du solar för att undvika vita ränder efter bågarna.En hatt eller keps kan också vara bra för att skydda dig från solen. En sval strandklänning är perfekt för dig som kvinna, medan ni män kan ha ett sportigt linne om ni vill skyla bröstet ett tag. Smycken kan också vara snygga accessoarer att bära på stranden.