Stickade kläder är bland det bekvämaste som finns. Med mjuka material som alpacka eller merino kan du njuta av en varm och mjuk tröja som dessutom känns skön mot huden. Föredrar du handarbete kan det vara en bra idé att utnyttja dina kunskaper och sticka dina egna kläder och accessoarer.

Unika plagg

Att sticka är en nyttig sysselsättning som kan ge dig ro samtidigt som du kan tillverka unika och vackra kläder. Det är en avslappnande aktivitet som passar utmärkt för alla åldrar. Föredrar du att köpa stickade kläder går självklart även det bra. Stickade tröjor med unika och intressanta mönster är en lång tradition som är aktuell även idag. Det är en stor trend som är populär både hos män och kvinnor.

Stickat året om

Stickade tröjor passar bra att använda året om. Beroende på årstid kan du anpassa materialen och få en önskvärd effekt. På sommaren är bomull ett vinnande alternativ som kan passa bra till småkyliga sommarkvällar. Vintertid kan lammull eller merino ge dig intensiv värme samtidigt som huden andas.

Du kan köpa färdiga stickade plagg på nätet. Föredrar du att sticka själv kan du dessutom hitta garnpaket och materialsatser för ditt handarbete. Ta en titt på Landshopping och få inspiration till din garderob.