Har du funderat på hur andra kvinnor kan ha så smala midjor? Hemligheten kan vara så enkelt som en bra korsett. Naturligtvis kan det ju även höra samman med kroppsbyggnad, träning och kost, men en lätt lösning är att välja en passande korsett.

I många sammanhang är den även en modedetalj – många bär den synlig ovanpå en klänning eller blus. Dessutom finns korsetter för alla kroppstyper och storlekar så att du alltid kan hitta en perfekt korsett.

Typ av korsett

Utöver olika storlekar finns det även olika typer av korsetter. Till exempel finns det waisttrainers som hjälper dig att bränna fett och ha en bra hållning, korsetter som sitter över bysten och går ner mot midjan, korsetter med starkare material som metallskenor och även mer sensuellt designade korsetter med spetstyg.

Dessutom kan du matcha och mixa i oändlighet eftersom det finns så många fina färger att välja mellan. Du kan skaffa dessa här på nätet på ett smidigt sätt och prova hemma. Kanske vill du att den ska matcha din outfit och sitta osynlig under dina kläder? Då är det fint att välja hudfärgad, eller samma färg som din klädsel.

För en häftig look kan du i stället välja starkt avvikande modefärg för att ge en intressant touch.