Ansiktet är kroppen och själens spegel sägs det och vem vill inte ha ett härligt glow och en len hud? Att hitta en bra hudvårdsrutin anpassad för din hy är A och O för att få en fräsch och len hud. En väl konstruerad hudvårdsrutin kan också hjälpa dig med vanliga hudåkommor som akne och rosacea.

Kom ihåg att återfukta huden

I vårt torra skandinaviska klimat är det extra viktigt att återfukta huden rikligt. Beroende på din hudtyp behöver du olika typer av återfuktande produkter.

Hitta rätt hudvårdsprodukter för din hy

Torr eller fet hy?

Det finns fem vanliga hudtyper: normal, torr, fet, blandad och känslig hud. Du kan också ha en blandning av dessa. Utöver de olika hudtyperna finns det en rad hudtillstånd där det vanligaste är problem med akne. Det är viktigt att ta reda på vilken hudtyp du har så du väljer rätt produkter.

Ung eller mogen?

Genom åren genomgår vår hud en rad förändring och en mogen hud kan behöva en annan typ av produkter än den gjorde för tio år sedan. Det är därför viktigt att välja en produkt som är anpassad, inte bara efter din hudtyp, men också efter din ålder. Hos Babyface hittar du ett stort utbud av produkter för alla hudtyper.